Bewust barbecueën met vlees van Uw Stadsboer

Barbecue deze zomer bewust met vlees van Uw Stadsboer. Speciaal voor dit barbecueseizoen hebben we bij Uw Stadsboer barbecuepakketten samengesteld. Onze pakketten bevatten biologisch vlees van rund en kip van de hoogste kwaliteit.

Voor een barbecue met collega’s, voetbalteam, buren of ander gezelschap ben je ook bij Uw Stadsboer aan het juiste adres. Uiteraard leveren wij vleespakketten, maar indien nodig leveren wij ook de apparatuur en het servies.

Geheel ontzorgd worden kan ook. We leveren dan niet alleen het vlees en andere benodigdheden, maar wij bereiden dan het vlees voor jullie op locatie.

Over Uw Stadsboer

In 2015 ontstond het idee voor Uw Stadsboer. We wilden bewust leven makkelijker maken, een duurzame levensstijl dichtbij brengen. Wij brengen het goede leven thuis. Dat doen we door biologische en duurzame basisproducten aan huis te leveren.

‘Bewust leven hoeft niet ingewikkeld te zijn.’

Op de Tippe en in de Scheller en Oldeneler uiterwaarden lopen onze koeien, midden in de wijk. Na een leven als biologische melkkoe worden ze geslacht door een kleinschalige, biologische slager. Met passie zorgt onze slager iedere keer opnieuw voor biologisch rundvlees van topkwaliteit.

Winkel

Bezoek ook eens onze winkel aan de Jufferenwal, in hartje Zwolle. Dit is een prachtige plek waar we een mooie selectie van duurzame, biologische kwaliteitsproducten aanbieden. We organiseren er ontmoetingen over natuur & voeding en proeverijen van onze producten. Bewust leven begint volgens ons namelijk met verbinding, met elkaar, met kennis over biologisch leven, over dieren en de natuur. Welkom!

Biologisch

Biologische boodschappen uit de eigen regio. Daarmee houden we onze ecologische voetafdruk klein.

Specialist

Al generaties lang geven wij het boerenspecialisme en de kennis over biologisch leven, dieren en de natuur door.

Regionaal

Al onze producten komen uit de regio. We willen de natuur en stad opnieuw met elkaar verbinden.

Thuisbezorgd

Eten met respect voor mens, dier en natuur is niet ingewikkeld. We brengen al onze producten gewoon bij je thuis.